To ti rozhodně stačit nebude. Budeš za to mít 2x 480 points, tedy 960. Ale na Gold potřebuješ 2000 points a hlavně 1000 status points a ty nebudeš mít žádné .
To by platilo pro M&M Lufthansy. Ale u M&B Aegeanu to asi stačit bude.
Připomíná mi to, jako bych si šel vybírat sportovní auto a řešil sedačky, protože počítám s tím, že vyhraju ve sportce.
Já dobře vím, že to nic neznamená. Je to hra. Ale proč si rovnou nevybrat hezká místa. Pokud akce vydrží, tak za dva měsíce už sedačky u okna mohou být obsazena.
To ti rozhodně stačit nebude. Budeš za to mít 2x 480 points, tedy 960. Ale na Gold potřebuješ 2000 points a hlavně 1000 status points a ty nebudeš mít žádné .
To by platilo pro M&M Lufthansy. Ale u M&B Aegeanu to asi stačit bude.
[/citace]
uplne ne - jsou potreba ctyri segmenty na metalu aegeanu.
codeshare lety na metalu nekoho jineho se nepocitaji.
Proč první řada? Pokud to není plnohodnotná kabinka ale sedačka, tak ten komfort bývá horší. Plus blízkost toalet, větší ruch. Já beru druhou či třetí řadu u okna.
Tak tímto jsi Leoši asi nejen mě ze srdce pobavil:-))) Jako v dobrém, my v naší komunitě těm prvním sedadlům u okna neřekneme jinak, než "na Literáka". Ideálně s volným midlem. Jako fakt, ať se propadnu do Západního Německa:-)
Tak tímto jsi Leoši asi nejen mě ze srdce pobavil:-))) Jako v dobrém, my v naší komunitě těm prvním sedadlům u okna neřekneme jinak, než "na Literáka". Ideálně s volným midlem. Jako fakt, ať se propadnu do Západního Německa:-)
Třeba po Leošovi ten produkt i oficiálně pojmenují a půjde to koupit přes app aerolinky, už se to docela rozkřiklo. Taková Ryan alternativa ke Q-suites
Tak ještě pořád je tady možnost, že to jejich C bylo tak mizerné, že to nikdo nekupoval a lidé upřednostňovali na této trase Y. Pak mohou být rádi, že se toho takto zbavili...
Nevím, co je horší – zmeškat takovou atraktivní akci, nebo koupit a pak litovat, že to zrušili.
Už mám za sebou obě varianty. Teď Aegean, kde jsem to promrhal, a jednou se mi podařilo chytit Madrid–Lima RT za 4.4 , samozřejmě zrušeno po dvou dnech.
No, promrhal... v Etiopii je spousta zajímavostí, ovšem celkem by mě zajímalo kolik těch "šťastlivců", co to koupili, uvidí i něco jinýho než metropoli.