Přímo na stránkách Aegean je k dispozici error fare za krásných 200 €, proklikal jsem se až k platbě.  .

[A3+ET] BUD-ADD v C za 200 €

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Za cenu té letenky ho může mít kdykoliv, aniž by kamkoliv letěl:-)

0 Citovat

mabre napsal(a):

To ti rozhodně stačit nebude. Budeš za to mít 2x 480 points, tedy 960. Ale na Gold potřebuješ 2000 points a hlavně 1000 status points a ty nebudeš mít žádné . 

To by platilo pro M&M Lufthansy. Ale u M&B Aegeanu to asi stačit bude.

1 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

@niemandos_1
Já myslel, že už se sem nevrátíš...Dle tvých velkých slov

Niemandos chtěl napsat Odcházení, ale pak zjistil, že ho předběhl Havel. 😆

9 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

Připomíná mi to, jako bych si šel vybírat sportovní auto a řešil sedačky, protože počítám s tím, že vyhraju ve sportce. 

Já dobře vím, že to nic neznamená. Je to hra. Ale proč si rovnou nevybrat hezká místa. Pokud akce vydrží, tak za dva měsíce už sedačky u okna mohou být obsazena.

5 Citovat

mxp napsal(a):

[citace="mabre"]

To ti rozhodně stačit nebude. Budeš za to mít 2x 480 points, tedy 960. Ale na Gold potřebuješ 2000 points a hlavně 1000 status points a ty nebudeš mít žádné . 

To by platilo pro M&M Lufthansy. Ale u M&B Aegeanu to asi stačit bude.

[/citace]

uplne ne - jsou potreba ctyri segmenty na metalu aegeanu.

codeshare lety na metalu nekoho jineho se nepocitaji.

0 Citovat

Taky jsem měl z jedné chybovky už vybraná místa. Bylo mi sice jasný, že se nikam nepoletí, ale vypadalo to v té rezervaci moc pěkně. 1A,1A,1A,1A.

0 Citovat

Proč první řada? Pokud to není plnohodnotná kabinka ale sedačka, tak ten komfort bývá horší. Plus blízkost toalet, větší ruch. Já beru druhou či třetí řadu u okna.

1 Citovat

Tak tímto jsi Leoši asi nejen mě ze srdce pobavil:-))) Jako v dobrém, my v naší komunitě těm prvním sedadlům u okna neřekneme jinak, než "na Literáka". Ideálně s volným midlem. Jako fakt, ať se propadnu do Západního Německa:-)

obrazek-whatsapp-2025-04-02-v-13-39-54-fe436016.jpg

2 Citovat

Ve Firstu bych se ruchu nebál. 

0 Citovat

Lord Pitzbudka napsal(a):

uplne ne - jsou potreba ctyri segmenty na metalu aegeanu.

codeshare lety na metalu nekoho jineho se nepocitaji.

No však psal, že to koupil dvakrát = 4 lety s A3.

2 Citovat

aha - to je pak neco jineho :)

1 Citovat

cali napsal(a):

Tak tímto jsi Leoši asi nejen mě ze srdce pobavil:-))) Jako v dobrém, my v naší komunitě těm prvním sedadlům u okna neřekneme jinak, než "na Literáka". Ideálně s volným midlem. Jako fakt, ať se propadnu do Západního Německa:-)

Třeba po Leošovi ten produkt i oficiálně pojmenují a půjde to koupit přes app aerolinky, už se to docela rozkřiklo. Taková Ryan alternativa ke Q-suites

4 Citovat

Info z jiného fóra

"Co sa tyka leteniek, dnes mi prisla na e-mail faktura od Aegean (po 3 dnoch od kupy) a volal som na support a potvrdili mi ze letenku nebudu rušit" 

1 Citovat

Tak nevím, jestli se mám smát, nebo plakat.

2 Citovat

Tak ještě pořád je tady možnost, že to jejich C bylo tak mizerné, že to nikdo nekupoval a lidé upřednostňovali na této trase Y. Pak mohou být rádi, že se toho takto zbavili...

3 Citovat

Podobní pitomci nejsou bohužel jen na Východě, ale i na Západě...

Ich habe A3 angerufen für die PNR und mein Ticket ist noch intakt. Der Kollege hat es bei ET versucht und die Segmente verloren.

Ale za porušení prvního pravidla jim to všem přeji;-)

obrazek-whatsapp-2025-04-03-v-18-10-07-2f6c17b8.jpg

0 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

Nebo se vztekat, co je to za blba.

0 Citovat

Patrik Č napsal(a):

Info z jiného fóra

"Co sa tyka leteniek, dnes mi prisla na e-mail faktura od Aegean (po 3 dnoch od kupy) a volal som na support a potvrdili mi ze letenku nebudu rušit" 

Tak to koupil asi ještě před tím, než ta akce se objevila. (1. dubna byla, 2 dny zpátky)

1 Citovat

@roman

Ale už to byl skoro celý třetí pracovní den. Tak to bylo myšleno...

0 Citovat

niemandos_1 napsal(a):

Borci nepláčou...

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Nebo se vztekat, co je to za blba.

To by člověk nedělal nic jiného 😉. 

0 Citovat

Nevím, co je horší – zmeškat takovou atraktivní akci, nebo koupit a pak litovat, že to zrušili.

Už mám za sebou obě varianty. Teď Aegean, kde jsem to promrhal, a jednou se mi podařilo chytit Madrid–Lima RT za 4.4 , samozřejmě zrušeno po dvou dnech.

1 Citovat

No, promrhal... v Etiopii je spousta zajímavostí, ovšem celkem by mě zajímalo kolik těch "šťastlivců", co to koupili, uvidí i něco jinýho než metropoli. 

2 Citovat

Taková Pyrrhova letenka. 

1 Citovat

Bude stačit jen vzít zpátky kufr zrnek z Yiargacheffe;-)

4